tisdag 20 april 2010

Det här är jag.
Fiskarna 19 feb-20 mars.
*Positiva egenskaper: Ödmjuk, medlidsam, förstående, världsfrämmande, lättrörd, annpassningsbar, lättpåverkad, vänlig, intuitiv och mottaglig.
Karaktär:
Det sista tecknet i zodiaken, Fiskarna, styrs av två planeter. Jupiter härskar över religionen medan Neptunus styr mysticismen. Deras inflytande gör de flesta fiskar till världfrånvända, drömska & andliga individer. Fiskar är ovanligt känsliga älskare, som omfattar mycket av den visdom de andra tecknen står för. Fisken är även mjuka, lätta att ha att göra med och mycket charmiga. De är fantasifulla, lyhörda älskare, och de är attraktiva för de flesta människor (har jag INTE märkt) men passar enbart ihop med ett fåtal.
De är styrda av poeternas och tolkarnas tecken, tecknet som står för sann kärlek, trohet och innre frid.
Fiskarna är känsliga, sårbara och har inget skyddande skal. I brist på detta skyddshölje döljer fiskarna ofta sina känslor och spelar en livets teater.
En fisk har lätt för att känna medlidande med de sjuka och svaga. Osjälviskt hjälper de alla de kan, var, när och hur som helst. Fiskarna är förvirringens och otillfredsställelsens tecken, den som söker svar och aldrig får det, den som är utan rast eller ro, ständigt på drift och ständigt prövandes nya vägar. De är snälla och förlåtande, ger gärna efter för omgivningen. Självutlämmnande intill självförintelse och saknar en fast grund att stå på. Den irrande, den letande "Jag vet inte" säger hon, och "Jag kan inte"
När det gäller kärlek så söker de ett ideal, men blir besviken när det inte stämmer. De söker stabilitet, men samtidigt vill de ha något som inte håller dem fast. De är trogen och sviker någon, ser de ingen anledning till hämd.
Negativa egenskaper:
Obestämd, på gränsen till likgilltig, hemlighetsfull, blir lätt förvirrad, har svårt att klara den praktiska sidan av livet, viljesvag och obeslutsam.
******************
Fiskarna är romantiska och omtänksamma människor. De bryr sej om andra och lever sej lätt in i andras situation. De är kreativa och konstnärliga med en enorm känsla för det skapande mystiska. De är av naturen fashinerad av det mystiska och de har en fallenhet för andlighet religion och konst.
De är varma och känslosamma och väldigt lätt att älska. De är känsliga på alla sätt, och i och med det alltså väldigt sårbara. De har lätt för att bli sårade och olyckliga.
Fisken är ofta förvirrad och ständigt på jakt efter svar de inte kan nå. De prövar ständigt nya vägar och blir ofta konstnärer, musiker eller något annat skapande.

1 kommentar:

lena sa...

Du duger som du är. Var inte så hård mot dej själv, du har otroligt mycke goda och fina egenskaper som många många andra saknar. Och du är otroligt lätt att tycka om och du har otroligt stort hjärta kram lena