söndag 5 februari 2012

Glömde ju berätta att vi var och tittade på ett hus igår som kanske får hyra :) (Håll tummarna alla) Vi skulle verkligen behöva något annat!!!!
Och det huset var riktigt trevligt.. Tapeterna var väldigt fula och slitna, men hör och häpna, ni som känner mej väl....... det kan jag stå ut med för det skulle bli så mycket lättare och mer praktiskt att bo där, (och tapeter är ju ändå lätt fixat)
vi skulle få mycket mer förvaring!!!! Vi skulle slippa trappen, vi slipper ha skötbordet i duschen som vi måste släpa ut varje gång vi duschar (och då får vi inte plats utanför duschen). Vi skulle slippa att gå ut när vi ska hämta något i frysen eller tvätta. Vi skulle få varmare hus då det var vedeldning. Vi skulle lätt få plats med barnvagnen i hallen utan att behöva klättra över den eller köra ut den innan vi kommer fram till hatthyllan. Vi skulle till och med kunna ha den i grovingången och få bort den helt från hallen :) Vi skulle få två sovrum som går att använda året om! (vi har ju två sovrum här oxå men det ena är ju obrukbart nu under vintern då det är för dåligt isolerat, för dåliga fönster och gamalt och opålitligt element som drar gigantiskt med ström om vi skulle försöka värma upp rummet) Vi skulle få ljust och fint då det var väldigt stora fönster i kök och vardagsrum (som jag så gärna vill ha) vi skulle få en altan i direkt anslutning till huset med sol hela dagen :) Ja som ni ser kan jag finna såååååå många fördelar (säkert fler oxå) Klart att det finns några nackdelar oxå, tex dyrare hyra, men det possitiva överväger!!!!

Kruxet är att det ska komma en norrman oxå och titta på huset och han är ev intresserad att köpa huset..... Typiskt!!!!! Kan inte norrmännen hålla sej hemma i Norge!!!

Inga kommentarer: