fredag 27 juli 2012

Besök....

Förra helgen hade vi besök av min mamma och min bror med sällskap :)  Det var en mycket trevlig men intensiv helg. På lördagen var vi (tillsammans med M:s föräldrar) först till Åmål och fikade på strandcafèt (strålande sol) sedan styrde vi kosan mot Bengtsfors och "Majberget" med vacker utsikt och Halmens hus och sedan vidare till resturang Freden med världens goaste mongoliska buffèn mmmm. Hemvägen åkte vi på jättefina småvägar och stannade till på en väldigt vacker plats med fin utsikt. Jättetrevlig dag och Lukas var go och glad hela dagen.
 På söndagen var vi till en gamal gård utanför Säffle "von Echstedska gården". Där blev vi ganska länge och tittade runt i huset, kollade på en utställning med otroligt vackra korsetter mm av en norsk man som är mest känd för att ha designat och sytt Mette-marits brudklänning. Sedan fikade vi i den mysiga trädgården. Efter det gick resan vidare mot Borgvik och "Sliperiet" där vi tittade på konstutställningen, verkligen sevärd!!! Sedan hem och käka kyckligsoppa =)
 På måndag var vi till svärföräldrarna och fikade, blev där rätt länge. Sedan åkte vi ut till ekenäs för att sedan åka in till Säffle för att käka pizza.
Tisdag åkte dom hem. Som sagt var det en riktigt trevlig och händelserik helg, det var sååå roligt att dom kom och fick se hur vi bodde, men när dom åkt var både jag och Lukas heeelt slut och sov i flera timmar...

 Hmmm vilken pizza ska jag välja???

 Lukas fick ett babygym av mormor, morbror och Gunilla.
Jättefint! Och stabilt skulle det vara, men vad händer
innom en minut.......

det där var väl ingen match att välta.... Men
roligt var det i alla fall =)


Inga kommentarer: