lördag 28 juli 2012

Västkusten

Igår var vi och M:s föräldrar till kusten. Första stoppet var Grebbesta där vi strosade runt vid kajkanten och njöt av det underbara vädret och tittade på alla båtar, den ena lyxigare än den andra. Lunchen åt vi på resturang "Kajutan" jättegott. Sedan åkte vi lite kringelkrokar för att till sist hamna på Resö camping, där M har tillbringat alla sina barnboms sommarlov. Jättemysigt! Där tog somliga av oss ett dopp i havet =) Det var jättehärligt!!!! Hade verkligen längtat efter ett dopp.
Sedan åkte vi vidare till Strömstad där vi åkte runt och tittade lite innan det var tänkt att vi skulle käka middag... Men efter att ha letat parkeringsplats i en evighet beslöt vi oss att åka hem.
Dagen var jättetrevlig med underbart väder, men hemresan var allt annat än trevlig.... Lukas hade varit jättego och glad hela dagen (han gillar verkligen att vara med på en massa strapatser) men nu hade det nog blivit för mycket... han var supertrött och alldeles för varm, han skrek hela vägen hem och vi fick göra en massa stopp för att ge mat och försöka svalka av honom. Stackars krake. När vi väl kom hem somnade han som en stock. Älskade vännen min!!!

1 kommentar:

Helena - mamma till Eddie sa...

Ja det händer ju nästan aldrig att dom har nå nytt projekt på gång!:P Mer inglasat altan är det nya! Får inte plats på den andra:P

Var i stuga och badade en dag och då saknade jag mitt bra badsaällskap!! (du alltså) :)

Då måste va ta och ses då när ni kommer, vore kul det tycker ja!!

Hur är det med lukas då?? Mera bilder tycker ja! :)

Kram!