fredag 11 juli 2014

Kusten....

Vi har haft en underbar dag i Strömstad idag :)  Men värmen var näst intill olidlig.... +31.
Var lite fundersam hur det skulle gå att åka båt med Lukas...? Men det gick ju huuur bra som hellst :)  Han tog på sej flytvästen utan protester och tyckte det var jättekul!

Vi började med att äta lunch i Strömstad på en jättemysig resturang med supergod mat!!! Synd bara att det blev lite bråttom till båten, hade gärna varit lite längre där.

Sedan åkte vi båt ca 20 min till ön "Alaska"  Där var jättefint men lite för varmt för att kunna ta till sej det helt och hållet... Vi promenerade på en liten stig tvärs över ön och kom till strand :)  Det var heeelt underbart att få hoppa i, och vi badade allihopa. När vi badat färdigt var det dags att bege oss tillbaka mot båten, med en liten vatten & vattenmelonspaus efter vägen.
Det var härligt att komma ut på vattnet igen där det fläktade.

När vi kom till bilen fikade vi lite... Lukas fick risifrutti, festis och skorpor av farmor. Det behövde han verkligen, det syndes han var sliten när vi var på väg till bilen. Och med den värmen och den långa bit han gick så duktigt, och alla nya intryck, var det inte konstigt.  När vi sedan satt oss i bilen för att åka hem, och han fick nappen & fåret, så hann vi inte ens ut ur Strömstad förräns han sov... mammas lilla älskling  har haft en härlig första dag på semestern :)











Igår när vi hämtade på dagis, så sa jag att, nu ska vi åka hem och sova lite... då svarade han (som annars inte alls har några invändningar mot det) - Nej jag ska inte sova när jag har semester.... haha han är för go! Rätt inställning, man ska inte sova bort semestern ;)
Men när vi väl var hemma så ville han nog sova lite i alla fall :)

Nu har det varit en lång och härlig dag, men även tröttsam, så nu ska jag krypa ner i sängen och sova lite... och hoppas på att lille herr Nilsson vill ha sovmorgon i morgon!

God natt! 

1 kommentar:

lilla jag sa...

Roligt att dagen blev lyckad, det såg fint ut på ön! Kram på Er <3