söndag 2 oktober 2011

Nytt badrum :)

har vi fått idag :) Jag har storstädat där (behövdes verkligen). Skrubbat bort mögel med tandborste, skurat duschen, torkat av väggarna mm. Bytt duschdraperi och matta och hängt upp nya handdukar. Det blev verkligen bra :) Trevligt med lite nya färger till hösten. Nu är det grönt istället för vitt där inne.

Sedan har vi varit och handlat, 3 affärer fick vi åka till innan vi fick det vi skulle ha.... sedan hem och fixa mat.. Nu är jag ganska trött.... blir en slapparkväll framför tv:n
Det blev en riktigt god middag ikväll (lite lyxig) Jag gjorde en stor sallad med en massa grönsaker, fetaost och svarta-, och gröna oliver. Till det åt vi rostat bröd med skagenröra, avokado och kräftstjärtar.... mmmm jättegott :) Det var bara ett glas vin som fattades.

Igår kväll lyxade vi oxå till det lite... vi var på resturang och åt Mongolisk-, och kinesisk buffè med glass & chokladsås till efterrätt :) Såååå gott, blev såååå mätt, trode inte jag skulle behöva äta på flera dagar.... Trevligt att klä upp sej lite och gå på resturang :)



Kram!

Inga kommentarer: